Seizoensmenu voor 10 tot 16 personen
basisprijs: €45
Aperitief
4 originele voorgerechten voor uw neus bereidVoorgerechten
Seizoensvoorgerecht met vis, vegetarisch of vleesSchotels
Seizoensschotel met vlees en groenten van mijn tuindersDessert
Seizoensgebonden samenstelling, keuze tussen een fruitig, zoet of chocolade dessert
Brasserie formule voor 10 tot 16 personen
basisprijs 38€
Aperitief
4 originele voorgerechten voor uw neus bereidVoorgerecht
Seizoensvoorgerecht met vis, vegetarisch of vleesSchotel
Gastronomische brasserie-stijl schotelDessert
Seizoensgebonden samenstelling, keuze tussen een fruitig, zoet of chocolade dessert
"Een goed stuk rundvlees" voor 10 tot 16 personen
basisprijs 38€
Aperitief
4 originele voorgerechten voor uw neus bereidSchotel
Rundvlees (naargelang beschikbaarheid) lage temperatuur, sterk sap, groenten van de markt en aardappelenDessert
Seizoensgebonden samenstelling, keuze tussen een fruitig, zoet of chocolade dessert
"Soirée Picorades" voor 12 tot 30 personen
basisprijs 36€
Aperitief
2 originele voorgerechten voor uw neus bereidTapas
5 verschillende Picorades (afhankelijk van de markt: koud, warm, vlees, vis, groenten, zetmeel)Dessert
Seizoensgebonden samenstelling, keuze tussen een fruitig, zoet of chocolade dessert
Brasserie menu voor 15 tot 20 personen
basisprijs 27 €
Aperitief
2 originele voorgerechten voor uw neus bereidSchotel
Gastronomische brasserie-stijl schotelDessert
Seizoensgebonden samenstelling, keuze tussen een fruitig, zoet of chocolade dessert
"De schotel op tafel" voor 12 tot 20 personen
Prix de base 32€
Aperitief
4 originele voorgerechten voor uw neus bereidSchotel
Net als thuis, zonder poespas, gaat het gerecht van de keuken naar uw tafel. Gourmetschotels om van te smullen!Dessert
Seizoensgebonden samenstelling, keuze tussen een fruitig, zoet of chocolade dessert
Picorades voor 10 personen
basisprijs 40 €
Aperitief
4 originele voorgerechten voor uw neus bereidTapas
5 verschillende Picorades (afhankelijk van de markt: koud, warm, vlees, vis, groenten, zetmeel)Dessert
Seizoensgebonden samenstelling, keuze tussen een fruitig, zoet of chocolade dessert